Ενα site εύρεσης εργασίας αποκλειστικά για computerades

Συζητήστε όσα δεν σχετίζονται με όλες τις παραπάνω κατηγορίες και παραθέστε ελεύθερα τις απόψεις σας για ό,τι επιθυμείτε
Απάντηση
stekosto
Fresh Boarder
Fresh Boarder
Δημοσιεύσεις: 1
Εγγραφή: Παρ Μαρ 04, 2011 7:04 pm

Ενα site εύρεσης εργασίας αποκλειστικά για computerades

Δημοσίευση από stekosto »

http://www.computerades.gr

Το computerades.gr ζητάει computerades να καταχωρίσουν το βιογραφικό τους!

Το computerades.gr είναι ένας διαδικτυακός τόπος προσφοράς και ζήτησης εργασίας για επαγγελματίες του χώρου της πληροφορικής.
Ιδρύθηκε τον Δεκέμβριο του 2010 με κύριο σκοπό την επαφή εργοδοτών και εργαζομένων στο χώρο του ICT.

Πώς λειτουργεί:
Το computerades.gr απευθύνεται σε δύο ομάδες:
α. Εργοδότες που προσφέρουν θέσεις εργασίας στο χώρο του ICT.
β. Στους εργαζόμενους που αναζητούν απασχόληση στο χώρο του ΙCΤ.

Οι εταιρείες μπορούν να κοινοποιήσουν και να διαχειριστούν τις προσφερόμενες θέσεις εργασίας εύκολα μέσα απο τα εργαλεία που προσφέρονται από το computerades.gr. Οι ΙCΤ specialists μπορούν να αναζητήσουν την κατάλληλη θέση εργασίας στις προσφερόμενες κενές θέσεις μέσω της μηχανής αναζήτησης και να επικοινωνήσουν με την εταιρεία μέσω του ιστότοπου. Επιπλέον, το computerades.gr προσφέρει δυνατότητες, όπως την προώθηση των θέσεων εργασίας/βιογραφικών μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, εκτύπωση της θέσης εργασίας/βιογραφικού, καθώς και την υπηρεσία αυτόματης ενημέρωσης νέων θέσεων εργασίας/βιογραφικών μέσω e-mail.

'Οσοι αναζητούν εργασία μπορούν να καταχωρήσουν απλά και γρήγορα το βιογραφικό τους και οι εργοδότες μπορούν μέσω της μηχανής αναζήτησης, να έρθουν σε επαφή με τους εργαζόμενους, εντοπίζοντας τα βιογραφικά που πληρούν τις απαιτήσεις τους.

Φιλικά,

Η ομάδα του computerades.gr

http://www.computerades.gr
Απάντηση